I december 2010 startade Hundhjälpen i Uppland sina första kurser. Tio år senare är vi störst på kursutbud i Uppland, har hunddagis och pensionat och är en av få företag som har egen avel och utbildning av assistanshund. Tänk vad tiden går!

Det här jubileet vill vi fira! Och vi vill fira det med dig! Vi kommer fira hela året. Det kommer bli tävlingar, unika rabatter, spännande kurser och utmaningar. Vi kommer också berätta vår historia på många olika sätt.
Redan nu vill vi gärna höra ifrån er som var med då det begav sig. Var du med på någon av kurserna under 2010? Skicka ett mail till oss på: info@hundhjalpen.nu

Vad sker?

1/2. Först ut är ett fantastiskt erbjudande att använda vår hall Loftet och vår lokal Kvarnen under hela terminen genom att köpa ett säsongskort till otroligt förmånligt pris. Se mer info här: säsongskort

1/3. Från 1 mars till 14 mars erbjuder vi 20% rabatt i vår butik. I butiken kan du hitta framknäppta selar från Metizo, VGW och easywalk, kvalitetsbelöning från Four Friends och Dr Clauder bland annat. Passa på att fynda. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.