//Från valp till stjärna!

Från valp till stjärna!

2 200.00 kr Inkl moms

En tävlingsförberedande terminskurs som passar valpen, unghunden eller den vuxna hunden och som har en förare med tävlingsambitioner eller som i alla fall vill träna för tävling, inom framförallt tävlingslydnad, rally och brukslydnad.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,

Beskrivning

Från valp till stjärna är en tävlingsförberedande terminskurs som passar valpen, unghunden eller den vuxna hunden som har en förare med tävlingsambitioner (eller som i alla fall vill träna för tävling) inom framförallt tävlingslydnad, rally och brukslydnad.

I den här kursen lägger vi stabila grunder för att senare kunna utveckla och finslipa detaljer.  Tillsammans med hunden bygger vi upp ett belöningssystem som kommer att vara användbar i all framtida träning tillsammans. Vi jobbar med fokus, kontakt och engagemang, lär hunden att jobba med fart och kraft, lägger grunden för apportering och följsamhet/fritt följ och övar oss själva på att träna inför tävling.  Utöver allt detta kommer vi även att jobba med ställande/sättande och läggande under gång, bakdelskontroll, ingångar, backa och mycket annat.
Vår instruktör Nina Eriksson är utbildad av Maria Brandel.