//Från valp till stjärna!

Från valp till stjärna!

2 200.00 kr Inkl moms

En tävlingsförberedande terminskurs som passar valpen, unghunden eller den vuxna hunden och som har en förare med tävlingsambitioner eller som i alla fall vill träna för tävling, inom framförallt tävlingslydnad, rally och brukslydnad.

Art. nr. Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Från valp till stjärna är en tävlingsförberedande terminskurs som passar valpen, unghunden eller den vuxna hunden som har en förare med tävlingsambitioner (eller som i alla fall vill träna för tävling) inom framförallt tävlingslydnad, rally och brukslydnad.

I den här kursen lägger vi stabila grunder för att senare kunna utveckla och finslipa detaljer.  Tillsammans med hunden bygger vi upp ett belöningssystem som kommer att vara användbar i all framtida träning tillsammans. Vi jobbar med fokus, kontakt och engagemang, lär hunden att jobba med fart och kraft, lägger grunden för apportering och linförighet och övar oss själva på att träna inför tävling.  Utöver allt detta kommer vi även att jobba med ställande/sättande och läggande under gång, bakdelskontroll, ingångar, backa och mycket annat.