//När du inte tränar

När du inte tränar

900.00 kr Inkl moms

På den här kursen fokuserar vi på struktur, fokus, följsamhet när du så att säga ”inte tränar”. Men hunden lär alltid, även när du inte gör det. Vi kommer fokusera på att ge hundarna ”rätt” sinnesstämning, önskvärt fokus, följsamhet, samarbetsvilja och nivå av förväntan mellan dina träningspass, i vardagen, på väg till tävlingen osv, alltså då ”du inte tränar”.

Art. nr. Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Vi lägger ofta mycket träning på träningsplanen, i vardagslydnad eller för tävling, i spåret, i sökområdet osv. Vi vill att det skall bli rätt, att vi och hunden är ett team och att hunden är i rätt sinnesstämning, både i vardagen och i träningen.
Men hur fungerar det när ”vi inte tränar”?
Är det fokuserat, lugnt, kontrollerat? Är vi ett team mellan träningstillfällena och i vardagen?
Hundar lär alltid, även när vi inte är inställda på träning eller prestation av något slag.

På den här kursen fokuserar vi på struktur, fokus, följsamhet när vi så att säga ”inte tränar”. Vi kommer fokusera på att ge hundarna ”rätt” sinnesstämning, önskvärt fokus, följsamhet, samarbetsvilja och nivå av förväntan mellan träningen, i vardagen, på väg till träningsplanen osv, alltså då vi ”inte tränar”.

Exempel på övningar, sitta uppbunden, transport till olika platser (t.ex. tränings- och tävlingsplanen), vänta, gå i trappor, komma ur bilen osv.