//Personsökskurs inomhus

Personsökskurs inomhus

1 200.00 kr Inkl moms

Personsök är en hundsport där hunden får använda sin nos för att leta reda på människor på ett kontrollerat och roligt sätt. Det är en tävlingsform i brukset men också helt perfekt som aktivering.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Personsök är en hundsport där hunden får använda sin nos för att leta reda på människor på ett kontrollerat och roligt sätt. Det är en tävlingsform i brukset men också helt perfekt som aktivering. Du kommer garanterat få med dig en supertrött och nöjd hund hem. Vi kommer jobba med att lära hundarna hur dom ska leta efter människor. Vi kommer även kika lite på markeringsformer, hur ska jag jobba med just min hund?

Alla hundar kan vara med, även lite mer blyga hundar då personsöket ofta hjälper lite försiktiga hundar att våga ta sig fram själv till en främling. Under kursen kommer vi tillsammans jobba med alla hundar vilket är otroligt givande, man lär sig så mycket genom att gå med och från sidan studera hur hundarna jobbar med sin fantastiska nos. Kursen passar dom flesta nivåer då vi kör individuellt med alla ekipage. För att vara med på kursen krävs att du har en bil där du kan lämna hunden när du jobbar med gruppens hundar.

På kursen jobbar vi med att leta efter gömda personer inomhus.