//Programbygge och programutveckling Freestyle/HtM

Programbygge och programutveckling Freestyle/HtM

En intensiv helgkurs med vår Sara Guldbacke, domare, SM och landslagstävlande, för dig som tävlar eller är sugen på att börja tävla. Helgen varvas mellan individuell praktisk träning med teori och gruppövningar.

 

Inget kursdatum planerat fn

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

En helgkurs för dig som tävlar eller är sugen på att börja tävla men kanske tycker att det verkar krångligt att välja musik och bygga program. Eller kanske tävlar du redan och vill ha tips på hur du gör ditt program ännu bättre. Kanske tycker du att det är svårt att veta vad som betalar sig på tävlingsplanen, eller vill ha hjälp att foga samman tankar och idéer till en helhet. Denna helg går vi bland annat igenom hur du kan tänka och göra rent praktiskt när du bygger ett program i freestyle/HtM, hur du anpassar ditt program till både hunden, dig själv och musiken, de tre bedömningskategorierna och vad domarna egentligen bedömer. Vi varvar individuell praktisk träning med teori och gruppövningar. Kursen hålls på inhägnad plan utomhus.

Instruktör är Hundhjälpen i Upplands Sara Guldbacke som tävlar aktivt i både freestyle och HtM med sina tre hundar och även är auktoriserad domare inom sporten. 2017 deltog Sara och shiban Yume på SM i freestyle och året därefter deltog hon med sin Pumi Katla på SM i HtM. I år är Sara och Katla uttagna till landslaget i HtM.