//Sommarveckan

Sommarveckan

300.00 kr2 300.00 kr Inkl moms

SOMMARVECKAN 24-28 JUNI!
En vecka med massor av kurser och träning från morgon till sen eftermiddag. Du kan kombinera flera och olika kurser/träningar eller välja ut en favorit.

På onsdag blir det gemensam grillning. Har du anmält dig till någon kurs eller annan träning bjuds du på en Prova-på i anslutning till grillningen.

Nollställ

Beskrivning

Den 24-28 juni öppnar vi åter upp för en fullspäckad sommarvecka. Detta blir enkelt ditt hundläger i sommar, genom att du själv sätter ihop just de kurser och träningar du vill gå! Vi slår upp portarna redan kl. 08 på morgonen, redo att ge dig allt vi kan för att du skall få en jätterolig vecka. Vi hälsar alla välkomna – de som precis har börjat träna sin hund och de som kommit långt och också tävlar.
Under sommarveckan är du välkommen att använda hela vår anläggning – kaféet, rasthagar, badbryggan mm. Vi vill erbjuda så många som möjligt en riktigt härlig hundvecka och har därför satt ihop paketpriser med bra rabatter.

Titta på schemat och läs mer under respektive kurs/träning.

Under veckan hittar du;
– Valpkurser
– Brukslydnad (fyra grenar)
– Rallylydnad nybörjarklass och fortsättningsklass
– Agility nybörjare
– Allround – vardagslydnad
– Tävlingsteman
– Agilityteman
– Rallyteman

Bokar du kurser för mer än 3000 kr får du 10% rabatt (ange kod sommarkurs10) och bokar du kurser för mer än 4500 kr får du 15% rabatt (ange kod sommarkurs15). Medlemmar utnyttjar som vanligt sin medlemsrabatt och får automatiskt 15% på alla kurser när man beställer.