//TEMA – personsök utomhus

TEMA – personsök utomhus

En temakväll där vi kör personsök (sök efter okänd människa) utomhus i skogen med en hund i taget. Under kvällen kommer vi jobba med att introducera hundarna till hur dom ska leta efter människor med hjälp av vinden.

Inget kursdatum planerat fn

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,

Beskrivning

En temakväll där vi kör personsök (sök efter okänd människa) utomhus i skogen med en hund i taget. Under kvällen kommer vi jobba med att introducera hundarna till hur dom ska leta efter människor med hjälp av vinden. Det är en tävlingsform i brukset men också helt perfekt som aktivering. Du kommer garanterat få med dig en supertrött och nöjd hund hem. Temakvällen passar därför både dig som redan kör personsök men även rena nybörjare.

Alla hundar kan vara med, även lite mer blyga hundar då personsöket ofta hjälper lite försiktiga hundar att våga ta sig fram själv till en främling. Under kursen kommer vi tillsammans jobba med alla hundar vilket är otroligt givande, man lär sig så mycket genom att gå med och från sidan studera hur hundarna jobbar med sin fantastiska nos. Temakvällen passar dig som är nyfiken på personsök eller har kört lite själv tidigare. För att vara med på temakvällen krävs att du har en bil där du kan lämna hunden när du jobbar med gruppens hundar. Om du inte har det kontakt oss så försöker vi lösa det.