fbpx
Hem/Kurser/Agility Fortsättning

Agility Fortsättning

1 750.00 kr Inkl moms

(1 kundrecension)

Fortsätt utveckla din Agilitykarriär! Kursen är till för dig som har påbörjat inlärningen av alla hinder på agilitybanan och vill fortsätta utvecklas. Vi fokuserar på handling där vi bland annat jobbar med tighta svängar och olika byten.  Hunden behöver vara minst 12 månader, kunna jobba lös kring andra hundar och kunna hopphinder samt tunnlar.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Fortsättningskursen är till för dig som har påbörjat inlärningen av alla hinder på agilitybanan och vill fortsätta utvecklas. Vi fokuserar på handling där vi bland annat jobbar med tighta svängar och olika byten. Vi kommer jobba med många olika kombinationer samt vidareutveckla hundens hinderkunskap och  hoppteknik. Hunden bör vara minst 12 månader och MÅSTE  kunna jobba lös kring andra hundar samt kunna hopphinder och tunnlar. Detta är väldigt viktigt ur säkerhetssynpunkt och för att kursen skall kunna genomföras som planerat.
I det fall hund inte kan vara lös och jobba kring andra hundar kan instruktör komma att avstänga deltagare från att vara med, med hund på kursen.

1 recension av Agility Fortsättning

  1. Ulla & Selma

    100% glädje och fart

Skriv en recension
Till toppen