//Aktivering
Aktivering 2017-08-25T12:53:20+00:00

Här presenteras alla kurser som ges på Hundhjälpen i Uppland. Välj alla kurser eller den kategori som passar dig

 • Brygghäng prova-på ståpaddling

  Kom och prova på Ståpaddling, Stand up Paddleboarding – SUP!
  Den senaste friluftsnjutningen med hund.
  Lördag 2 september har vi Brygghäng mellan kl. 11.00-14.00. Kom och prova på.
  Under en halvtimme introducerar Jenny Bernström från Bergahundar hunden och dig till brädan och du får prova på hur det är att vara ute på vattnet tillsammans. Kostnad 100 kr.

  100 kr
 • Ståpaddling – med hund

  Nu tar vi hundägande till nya nivåer – vattennivån!
  Ståpaddling, eller SUP, Stand up Paddleboarding är det senaste i friluftsnjutning tillsammans med sin hund. Att i solnedgången sakta glida fram över spegelblankt vatten tillsammans med sin bästa vän är en oförglömlig naturupplevelse.
  Inte alls så svårt som det kan se ut.

  1 500 kr
 • Tricks och cirkuskonster

  På den här kursen får du lära dig hur du ska lära din hund olika cirkuskonster som förutom att vara fullspäckade med hjärngympa även stärker hundens självförtroende, förbättrar kroppskontrollen, jobbar med hundens balans och styrketränar hundens bålmuskler.

  1 500 kr
 • Klickerkurs

  Klicker är key! Lär dig grunderna eller utveckla dina färdigheter. Här handlar det om HUR man tränar mycket effektivt. Kul är det garanterat.

  1 500 kr
 • Nosework fortsättning

  Vi fortsätter att träna på att hitta doften Eukalyptus i olika miljöer med varierande svårighetsgrad. Träning både inomhus och utomhus. Vi  bygger också  banor. Kursen är för dig som har gått grundkurs eller motsvarande i Nose Work.

  1 850 kr
 • Spårkurs – personspår

  För dig som är nybörjare eller spårar aktivt. En kurs för hobby eller tävlingsförberedande. Vi lär hunden följa just det spår som är meningen att de skall följa, lagt av dig själv eller annan person. Det handlar om hundens fantastiska luktsinne.

   

  2 500 kr
 • Spårdag – personspår

  En personspårdag för dig som har kommit igång och spårat med din hund. Dina spår kommer utgå utifrån din och din hunds nivå. Så dagen anpassas till varje ekipage. Max 5 ekipage per tillfälle. Platsen anpassas även efter antal deltagare, väderlek och årstid.

   

  650 kr
 • Agility prova-på

  Är du nyfiken på den roliga hundsporten Agility?
  Under en kväll testar vi på massor av roliga övningar och hinder på agilitybanan.
  Kvällen passar alla oavsett ålder och rörlighet. Hunden bör dock vara 6 månader.

  450 kr
 • Agility Nybörjare

  Välkommen in i Agilityns underbara värld! I Agility handlar det om att sig igenom en hinderbana. Det är en också fantastisk balansträning och aktivering för hunden, samtidigt som den stärker och utvecklar samarbete och relation mellan dig och din hund.
  Observera att hundarna behöver vara minst 12 månader gamla.

  1 500 kr
 • Inga platser kvar

  Agility Fortsättning

  Fortsätt utveckla din Agilitykarriär! Kursen är till för dig som har påbörjat inlärningen av alla hinder på agilitybanan och vill fortsätta utvecklas. Vi fokuserar på handling där vi bland annat jobbar med tighta svängar och olika byten.  Hunden behöver vara minst 12 månader, kunna jobba lös kring andra hundar och kunna hopphinder samt tunnlar.

  1 500 kr
 • Rallylydnad nybörjare grund

  Här startar du den fantastiska aktiviteten och tävlingsgrenen Rallylydnad! Vi jobbar med bakdelskontroll, kontakt och följsamhet, stadga samt olika sätt att använda targets. Vi går igenom samtliga skyltar i nybörjarklass.
  Inga förkunskaper.

  1 800 kr
 • Rallylydnad nybörjare påbyggnad

  För dig som har gått grundfärdighetskursen eller motsvarande. Vi kedjar ihop de olika delmomenten till färdiga moment utifrån samtliga skyltar i nybörjarklass. Vi bygger även kortare banor och bekantar oss med några tävlingsregler.

  1 800 kr