//Nosaktivering
Nosaktivering 2017-05-04T13:11:28+00:00

Här presenteras alla kurser som ges på Hundhjälpen i Uppland. Välj alla kurser eller den kategori som passar dig

 • Nosework grund

  Här handlar det om hundens fantastiska luktsinne och att kunna välja ut en doft bland andra. Kursen kan med fördel genomföras som en rolig aktivering eller som en förberedelse inför tävling.

  1 850 kr
 • Nosework vidareutveckling

  En kurs för dig som kommit en bit på väg och vill komma vidare i din träning. Vi tränar sök i alla fyra moment med fokus på olika svårigheter så som höjd, tillgänglighet mm. Kursen anpassas efter varje ekipages nivå och önskemål.
  Förkunskap: Nosework fortsättning eller motsvarande.

  1 800 kr
 • Nosework fortsättning

  Vi fortsätter att träna på att hitta doften Eukalyptus i olika miljöer med varierande svårighetsgrad. Träning både inomhus och utomhus. Vi  bygger också  banor. Kursen är för dig som har gått grundkurs eller motsvarande i Nose Work.

  1 850 kr
 • Markeringskurs

  Att markera korrekt och tydligt inom flera sporter och aktivering är viktigt. Lär in rätt teknik från början. Vi tränar frysmarkering och som anpassas till varje ekipage.
  3 tillfällen om 90 minuter.

   

  950 kr
 • Spårkurs – personspår

  För dig som är nybörjare eller spårar aktivt. En kurs för hobby eller tävlingsförberedande. Vi lär hunden följa just det spår som är meningen att de skall följa, lagt av dig själv eller annan person. Det handlar om hundens fantastiska luktsinne.

   

  2 500 kr
 • Spårdag – personspår

  En personspårdag för dig som har kommit igång och spårat med din hund. Dina spår kommer utgå utifrån din och din hunds nivå. Så dagen anpassas till varje ekipage. Max 5 ekipage per tillfälle. Platsen anpassas även efter antal deltagare, väderlek och årstid.

   

  650 kr