Nosework fortsättning

2 320.00 kr Inkl moms

(4 kundrecensioner)

Har du redan gått en grundkurs och vill lära dig och din hund ännu mer om denna roliga sport och aktivering Nose Work?! Då är detta kursen för dig!

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Har du redan gått en grundkurs och vill lära dig och din hund ännu mer om denna roliga sport och aktivering Nose Work?! Då är detta kursen för dig!

Kursens innehåll: Vi tränar vidare med doften eukalyptus i fordonssök samt utomhussök. Vi kommer prata och träna på olika störningsdofter som tillkommer i klass 2. Avslutningsvis kommer vi på söndagen att prova på en liten ”träningstävling” där alla momenten ingår. (Behållarsök, inomhussök, utomhussök samt fordonssök) Vi tävlar inte mot varandra utan man ”tävlar” mot sig själv och detta ska endast vara en rolig grej!

INTENSIVKURS: Vi träffas lördag och söndag för en intensivkurs och tränar vidare med doften eukalyptus i fordonssök samt utomhussök.

Kursen lämpar sig för hundar över 6 månader

Förkunskap: Hunden kan doften Eukalyptus

 

 

 

4 recensioner av Nosework fortsättning

 1. Line Djupström – 2019-07-05

  Rolig kurs som får dig att lära känna din hund bättre.

 2. Cornelia Nilsson och Kiwi – 2019-07-05

  Väldigt kul att se Kiwi så taggad och glad innan och under när hon vet vad som gäller: nosework! Att se henne jobba intensivt och sen åka hem med riktigt trött och nöjd chihuahua!

 3. Linnéa Andersson – 2020-03-04

  Bra och tydlig instruktör, bra planerat, bra kursmiljö.

 4. Donna Larsson – 2019-07-05

  Jätterolig kurs och jag lärde mig se signaler och få bättre samspel med min hund.

Skriv en recension

Till toppen