//Ståpaddling – med hund

Ståpaddling – med hund

Nu tar vi hundägande till nya nivåer – vattennivån!
Ståpaddling, eller SUP, Stand up Paddleboarding är det senaste i friluftsnjutning tillsammans med sin hund. Att i solnedgången sakta glida fram över spegelblankt vatten tillsammans med sin bästa vän är en oförglömlig naturupplevelse.
Inte alls så svårt som det kan se ut.

Inget kursdatum planerat fn

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Nu tar vi hundägande till nya nivåer – vattennivån!
Ståpaddling, eller SUP, Stand up Paddleboarding är det senaste i friluftsnjutning tillsammans med din hund. Att i solnedgången sakta glida fram över spegelblankt vatten tillsammans med sin bästa vän är en oförglömlig naturupplevelse. Denna rofyllda aktivitet ger avkoppling och återhämtning i vardagen samtidigt som den är ett effektivt balans- och stabilitetspass för både hund och människa. Att paddla bräda är en social och lättillgänglig friluftsaktivitet som dessutom tränar hundens självförtroende och impulskontroll.

Första tillfället träffas vi utan hundar för att öva paddelteknik och balans utan fyrfota inblandning. Resterande tillfällen gör vi övningar på land och vatten så att du och din hund blir riktigt trygga på brädan. Vi går igenom utrustning, paddelvatten och säkerhetstänk. Kursen ger dig och hunden de grundkunskaper som behövs för att kunna paddla vidare på egen hand.

Passar friska hundar och människor i alla åldrar och storlekar. Inga förkunskapskrav. Och du, det är verkligen lättare än det kan se ut!

Deltagarutrustning
Kläder efter väder. Lätta träningskläder som tål ett dopp.
Handduk och ombyte utifall att.
Flytväst till hunden (Vill du låna säg till i meddelandefältet vid anmälan samt hundens vikt).
Koppel som tål vatten.
Favoritgodiset förpackat vattentåligt.

Hyra av brädor ingår i kurskostnaden.