Ståpaddling – med hund

2 600.00 kr Inkl moms

Nu tar vi hundägande till nya nivåer – vattennivån!
Ståpaddling, eller SUP, Stand up Paddleboarding är det senaste i friluftsnjutning tillsammans med sin hund. Att i solnedgången sakta glida fram över spegelblankt vatten tillsammans med sin bästa vän är en oförglömlig naturupplevelse.
Inte alls så svårt som det kan se ut.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,

Beskrivning

Ståpaddling, eller SUP, Stand up Paddleboarding är det senaste i friluftsnjutning tillsammans med din hund. Att i solnedgången sakta glida fram över spegelblankt vatten tillsammans med sin bästa vän är en oförglömlig naturupplevelse. Denna rofyllda aktivitet ger avkoppling och återhämtning i vardagen samtidigt som den är ett effektivt balans- och stabilitetspass för både hund och människa. Att paddla bräda är en social och lättillgänglig friluftsaktivitet som dessutom tränar hundens självförtroende och impulskontroll.

Vi jobbar på vårt samarbete med vår hund, samtidigt som vi ökar hundens självsäkerhet, balans, och stärker vår relation i det svalkande vattnet.

Hundar från 5 månader och uppåt välkomna!

Passar friska hundar och människor i alla åldrar och storlekar. Inga förkunskapskrav. Och du, det är verkligen lättare än det kan se ut!
Superkul, uppfriskande och nyttigt både för dig och din hund.

Deltagarutrustning
Kläder efter väder. Lätta träningskläder som tål ett dopp.
Handduk och ombyte utifall att.
Flytväst till hunden
Koppel som tål vatten.
Favoritgodiset förpackat vattentåligt.

Hyra av brädor ingår i kurskostnaden. Har du egen SUP bräda är du välkommen att ta med den.

Till toppen