Hem/Privat: Butik/Thursday Fun – Tematräning

Thursday Fun – Tematräning

170.00 kr Inkl moms

Kom och träna med förutbestämt tema vid varje tillfälle. Fokus ligger på vardagslydnad men många teman behöver du även för en lyckad tävlingskarriär.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,

Beskrivning

Kom och träna med förutbestämt tema vid varje tillfälle. Vi ägnar oss åt ett tema per tillfälle och kan verkligen koncentrera oss och fokusera på en sak i taget. Fokus ligger på vardagslydnad men många teman behöver du även för en lyckad tävlingskarriär.
Thursday Fun tema ges på jämna torsdagar och du anmäler dig till den eller dom teman du vill vara med på. De olika temana den här terminen är,
1. Fokus – Fokus betyder att hunden har fokus på dig och kan “koppla bort” annat runt omkring. Fokus på dig innebär att du kan träna nästan vad som helst, istället för att ägna dig åt att be, muta eller locka hunden.
2. Stadga – Stadga innebär att din hund kan utföra något över tid, sitta länge, ligga länge, vänta, hålla koncentrationen osv.
3. Följsamhet – Med följsamhet menar vi att hunden följer dig, är nära dig, väljer dig och hänger efter dig.
4. Hundmöten – Med hundmöten menas att kunna vara nära andra hundar, passera andra hundar och träna i närvaro med andra hundar.
5. Störning – Allting kan vara en störning. Att träna störningar innebär att successivt klara att utföra olika beteenden i en för hunden störande miljö.

Thursday Fun passar bäst för hundar över ett år.

Titel

Till toppen