Hem/Kurser/Valpkurs – Online

Valpkurs – Online

1 320.00 kr Inkl moms

Valpkurs online. Du har kontakt med instruktör varje vecka via Zoom och tränar hemma i lugn och ro.

För valpar från ca 9 v. – ca 5 mån. Fokus ligger på relation, samarbete, tillit och kontakt.

Prishöjning på kurser med start efter 1/1-21.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

För valpar från ca 9 veckor och tom ca 22 veckor. Om din hund är ca 6 – 11 månader och du tycker att den har blivit ”tonåring”, rekommenderar vi Unghundskursen. Om du inte uppfattar att din hund blivit ”tonåring” men blivit sex månader rekommenderar vi Kontakt och Vardagslydnad 1.

På vår valpkurs online tränar vi massor av kontakt, relation och tillit. Vi gör enklare aktiveringsövningar och leker fram grunderna i vardagslydnad. Exempel på moment som vi kommer att träna är sitt, ligg, gå i koppel, kroppshantering, hälsa fint och att vara lugn och passiv.

Varje vecka träffar kursdeltagarna instruktören via onlineverktyget Zoom. Under 30 minuter får ni ta del av teori, ställa frågor och se instruktören visa veckans övningar. Ni tränar sedan hemma i lugn och ro och har tillgång till filmer att titta på. Ni filmar er träning och får feedback av instruktören.

Målsättning med kursen:
Att öka förståelsen om valpens behov, utveckling och beteende och känna till grunderna till kontakt, aktivering och vardagslydnad för att kunna lägga grunden för en bra relation resten av livet tillsammans.

Vi har också valpkurser på plats hos Hundhjälpen i Uppland.

Till toppen