Marie Saarela & Enzo

”Till Hundhjälpen känner man sig alltid lika välkommen!Marie-Enzo
Det är en härlig atmosfär och gemenskap! Att gå på Social Promenad på lördagar har varit väldigt utvecklande för både mig och min hund!
Det är roligt att det kommer olika hundar varje gång och vi stannar gärna på en fika efteråt och passar på att träna passivitet i kaféet!
LÄS MER

 

 

 

Marie & Erik Lindblad, Lyra & Nemi

Jag och hundarna har gått flera kurser på Hundhjälpen i Uppland Marie-Lyra-Nemioch den senaste kursen var även min man med på. Vi är väldigt nöjda med kurserna. Trevliga ledare och framförallt otroligt bra bemötande av hussar/mattar och hundar. Vi har fått många användbara råd och ”aha-upplevelser”. Miljön ute vid Ekeby kvarn är avkopplande och trevlig. Nästa kurser för oss fyra blir
Kontakt/Vardagslydnad II
, vilket vi ser fram emot! Vi kan varmt rekommendera Hundhjälpen i Uppland!

 

 

 

 

Karin Persson, Ella & Lily

”Hundhjälpen är ett hundcentrum som växer och utvecklasLily-och-Karin tillsammans med sina medlemmar.
Ett bra ställe att umgås, ett trevligt gäng kompetenta instruktörer och god fika. Det finns ett helhetsutbud med hunddagis, pensionat, träning av olika slag samt temakvällar med intressanta föreläsare som ger nya perspektiv.”

 

 

 

Emma Wallin & Bobbo

”Jag har valt att träna hos Hundhjälpen eftersom jag upplever att vi delaEmma-och-Bobbor samma grundläggande värderingar och tankar kring inlärning, det vill säga att belöna önskvärda beteenden. Förutom välskötta träningsplaner och inomhuslokaler, uppskattar jag möjligheten till medlemsträningar och andra aktiviteter som temaföreläsningar och sociala promenader. De kurser jag har gått har varit strukturerade och genomförda med omsorg av kompetenta instruktörer. Framför allt genomsyras Hundhjälpens verksamhet av värme och omtanke, vilket skapar förutsättningar till inlärning hos både mig och min hund.”

 

Christina Norberg , Loffe & Samantha Christina-Loffe

”Man känner sig alltid välkommen till Hundhjälpen för där finns värme och glädje. Dessutom är det trevliga instruktörer med stor kompetens som tar väl hand om alla, gammal som ung, och alla får hjälp på sin nivå som gör träningen proffsig, rolig och säker. Att omgivningen är så vacker är dessutom en bonus! Jag är så glad att jag hittade till Hundhjälpen ett 10 stjärnor-ställe!”

 

 

Annie Bernhadsson & Lennox
Annie-Lennox

”Stort tack till er på Hundhjälpen för det ni gjort för mig & Lennox. För er kanske det inte är så mycket men ni har hjälpt mig att våga och lita mera på både mig själv och Lennox 🙂 Nu har vi flyttat till Helsingborg för att förverkliga drömmen om ett eget dykcenter och tack vare er kan nu vår underbara lugna Lennox vara med oss hela dagen och han bara tittar upp när gäster kommer innanför dörren i butiken! Vi kommer sakna att gå kurs hos er och hoppas kunna hitta någon lika bra här i Helsingborg också!”

 

Linnea Larsson & YatzyLinnea-Yatzy-200x200

Jag har varit aktiv inom Hundhjälpen i snart lite mer än ett år nu med min hund Yatzy. Anledningen till att jag trivs där på kurs och andra aktiviteter är att det är en så vänskaplig relation mellan personal och deltagare. Det är professionellt, men ändå känner man sig alltid som man passar in. Hundhjälpen har också välskötta och öppna lokaler och man är alltid välkommen!
LÄS MER

 

Marie & Mats Lewerentz Ekholm & Kalle, Nisse & SallyMarie-Nisse-Kalle-Sally-200x250

Vi har varit aktiva deltagare med våra hundar hos Hundhjälpen till och från sedan flera år tillbaka, även innan verksamhetsstarten på Ekeby Kvarn. Det har varit Kontakt- och vardagslydnad i flera omgångar, Hälsa- och hundmötesträning, Läsa hund, Bara vara-kurs samt lördagspromenader. För oss handlar det främst om att göra något tillsammans med våra hundar och att ha roligt på köpet. Kurserna i sig ser vi som rena träningstillfällen.
LÄS MER