Lokaler och träningsplaner

Fina träningsplaner

Träningsplanerna, 3 stycken är inhägnade (2 m) och två planer, plan B och agilityplanen är fullt upplysta. Runt planerna finns bänkar. I anslutning till tävlingar och utställningar är det möjligt att förfoga över lokaler för sekretariat, servering och förtäring.

Vill du som privatperson hyra tid på en träningsplan är priset 80 kr per person och påbörjad timme. Föreningar och företag är varmt välkomna att höra av sig med önskemål och för prisuppgift.
Privata grupper betalar vid enstaka tillfällen 360 kr/tim. Vid återkommande bokning reducerat pris. Kontakta oss för mer information.

Hundhjälpen i Uppland Träningsplaner

Träningslokal i Kvarnen

Kvarnen är vår inomhuslokal för träning. Det finns whiteboard och möjlighet för möten. Kvarnen är ca 133 m2.

Vill du som privatperson hyra tid för träning i Kvarnen är priset 90 kr per person och påbörjad timme. Är ni en privat grupp och hyr vid enstaka tillfälle betalar ni (7-8 deltagare beroende på hundarnas storlek) 360 kr/tim. Vid återkommande bokning reduceras priset. Hör av er för mer information.

Hundhjälpen i Uppland Träningslokal i Kvarnen

Träningslokal Loftet

Loftet är vår andra inomhuslokal för träning. Det finns whiteboard och möjlighet för möten. Loftet är ca 225 m2.

Hundhjälpen i Uppland Träningslokal i Kvarnen

Ladan har möteslokal o café

I Ladan finns möjlighet att mötas ca 15–20 personer och flera hundar. Här finns projektor, blädderblock och whiteboard. Ladan är handikappanpassad.

I Ladan finns också vårt kafé, dit du är välkommen när du hyr lokal eller träningsplan. I kaféet kan vi ordna servering av enklare mat & fika för ditt evenemang.

Hundhjälpen i Uppland Ladan möteslokal o café

Hundhjälpen i Uppland ligger i mycket natursköna omgivningar som du är välkommen att njuta av när du är här på besök.

Kontakta oss