/Jobba hos oss
Jobba hos oss2018-08-14T10:42:43+00:00

Älskar du hundar och den goda relationen mellan hund och människa? Har du en god utbildning inom ditt yrkesområde? Då är du kanske rätt person?

Hos Hundhjälpen arbetar vi utifrån en vision om ett hundcenter där alla hundar och hundägare känner sig välkomna, kan lyckas i sin träning och har roligt. Vi är måna om att ge alla som besöker oss god och personlig service. Vi arbetar utifrån vad som ibland kallas ”belöningsträning” och avstår från psykisk och fysisk bestraffning.

Vi söker Noseworkinstruktör
Kvalifikationer: Grundläggande instruktörsutbildning med påbyggnad som noseworkinstruktör. Du tränar och tävlar eller har tävlat i Nosework. God kunskap om operant och klassisk inlärning med positiv förstärkning.
Egenskaper: Du skall tycka att det är roligt att lära ut och se hundekipage utvecklas och lyckas. Som instruktör behöver du ha inställningen att när dina ekipage lär har du gjort ett bra jobb och när de inte lär, behöver du fundera på vad du behöver förbättra/ändra på
Skicka oss ett mejl med personligt brev och CV.

Vi söker dig/er som vill ha sin veterinärklinik hos oss
Vi har två rum samt väntrum lämpligt som smådjursklinik. Vi har ett stort kundunderlag för dig/er och tror på att samarbete mellan beteendeexpertis och medicinsk expertis ger kund/patient det bästa. Hör av dig/er så berättar vi mer.

För mer information kontakta info@hundhjalpen.nu eller ring 018-120075