/Jobba hos oss
Jobba hos oss 2017-02-13T16:55:04+00:00

Älskar du hundar och den goda relationen mellan hund och människa? Har du en god utbildning inom ditt yrkesområde? Då är du kanske rätt person?

Hos Hundhjälpen arbetar vi utifrån en vision om ett hundcenter där alla hundar och hundägare känner sig välkomna, kan lyckas i sin träning och har roligt. Vi är måna om att ge alla som besöker oss god och personlig service. Vi arbetar utifrån vad som ibland kallas ”belöningsträning” och avstår från psykisk och fysisk bestraffning.

Hos Hundhjälpen finns flera företag och verksamheter och tillsammans kan vi erbjuda hundägare ett komplett utbud.

Vi söker:

Agilityinstruktör

Kvalifikationer: Utbildad Agilityinstruktör. Du tränar och tävlar själv i Agility eller har tävlat. God kunskap om operant och klassisk inlärning med positiv förstärkning. Du skall tycka att det är roligt att lära ut och se hundekipage utvecklas och lyckas. Som instruktör behöver du ha inställningen att när deltagarna lär har du gjort ett bra jobb och när de inte lär, behöver du fundera på vad du behöver förbättra/ändra på. Vi ser helst att du har F-skatt.

Hundfysioterapeut

Kvalifikationer: Godkänd utbildning som hundfysioterapeut. Hos oss får du möjlighet till nytt kundunderlag genom kursdeltagare och Hunderbart Dagis samt samarbete med ”husets” veterinärer. Vi ser helst att du har F-skatt.

Administratör/djurvårdare/instruktör

Kvalifikationer: Hundinstruktör eller djurvårdare samt god administrativ förmåga. Omfattning 25%. Helgarbete förekommer. Arbetet består av mycket varierande uppgifter. Administrationen består bl.a. men inte uteslutande av att skicka ut kallelser, välkomstbrev, annonsering och anslag. Du ansvarar för att det är snyggt och påfyllt i kaféet och i butiken. Du hjälper till med de hundar som vistas dag- och nattetid hos Hundhjälpen i Uppland.
Arbetet är självständigt. Du behöver kunna planera, ta egna initiativ och arbeta på egen hand.

Vardagslydnad- & allmänlydnadsinstruktör

Kvalifikationer: Utbildad Vardagslydnad- & allmänlydnadsinstruktör. God kunskap och erfarenhet av operant och klassisk inlärning med positiv förstärkning och van att hålla kurser. Du skall tycka att det är roligt att lära ut och se hundekipage utvecklas och lyckas. Som instruktör behöver du ha inställningen att när deltagarna lär har du gjort ett bra jobb och när de inte lär, behöver du fundera på vad du behöver förbättra/ändra på. Du får gärna ha F-skatt.

För mer information kontakta johanna@hundhjalpen.nu eller ring 070 317 23 99