Loading...
/Om oss
Om oss2019-01-10T10:29:14+00:00

Välkommen till Hundhjälpen i Uppland!

Hundhjälpen i Uppland är ett hundcenter dit alla är välkomna!

Det är en inspirerande mötesplats som sätter hundägaren och hunden i fokus. Detta görs genom kurser, enskild träning, föreläsningar, öppen träning och promenader, erfarenhetsutbyte och utbildning av assistanshundar.

Här möter du engagerade, kunniga och erfarna medarbetare – instruktörer, tränare, djurskötare och hundcoacher.
Vi arbetar utifrån faktabaserad inlärning och träning, med progressiva metoder om belöningsträning. Vi arbetar för att hund och förare skall lyckas, oavsett träning eller vad du har för mål. När du är hos oss får du med dig någonting positivt – till nytta och glädje i ditt ”hundliv”.

Hos Hundhjälpen i Uppland finns ett par assistanshundstränare. Vi föder upp och utbildar assistanshundar till personer med olika funktionshinder.

Hundhjälpen i Uppland håller till i en underbar miljö strax norr om Uppsala och med goda kommunikationer hit. Här finns stora upplysta och inhägnade träningsplaner, uppvärmda inomhuslokaler, rasthagar, kafé dit hundar givetvis är välkomna och en hundshop. Vi har en stor parkeringsplats.

Hos oss kan de som vill bli medlemmar. Som medlem har du möjlighet att påverka vår verksamhet, tillgång till våra planer och lokaler för träning och även jättefina rabatter.

 Varmt välkomna!