Välkommen till Hundhjälpen i Uppland!

Hundhjälpen i Uppland är ett hundcenter dit alla är välkomna!

Vi har byggt upp en inspirerande mötesplats som sätter hundägaren och hunden i fokus. Detta görs genom kurser, enskild träning, föreläsningar, öppen träning och promenader, erfarenhetsutbyte och utbildning av assistanshundar. Läs gärna några av våra fantastiskt fina omdömen på bilderna nedan!

Här möter du engagerade, kunniga och erfarna medarbetare – instruktörer, tränare, djurskötare och hundcoacher. Vi arbetar utifrån faktabaserad inlärning och träning, med progressiva metoder om belöningsträning. Vi arbetar för att hund och förare skall lyckas, oavsett träning eller vad du har för mål. Vi vänder oss till dig med tävlingsambitioner i diverse olika hundsporter och till dig som vill ha en glad och härlig familjehund. När du är hos oss får du med dig någonting positivt – till nytta och glädje i ditt ”hundliv”, det ska vara kul att träna hund!

Hos Hundhjälpen i Uppland finns en stor assistanshundsverksamhet. Vi föder upp och utbildar assistanshundar till personer med olika funktionshinder.
Hos oss finns även ett hunddagis med filosofin att hundarna ska aktiveras både fysiskt och mentalt för att må bra.

Hundhjälpen i Uppland håller till i en underbar miljö strax norr om Uppsala i utkanten av Storvreta. Här finns stora upplysta och inhägnade träningsplaner, uppvärmda inomhuslokaler, rasthagar, kafé dit hundar givetvis är välkomna och en hundshop. Vi har en stor parkeringsplats samt goda bussförbindelser med busshållplats precis utanför oss.

Hos oss kan de som vill bli medlemmar. Som medlem har du möjlighet att påverka vår verksamhet, tillgång till våra planer och lokaler för träning och även rabatter på våra utbildningar.

 Varmt välkomna!

Omdöme Hundhjälpen
Omdöme Hundhjälpen
Omdöme Hundhjälpen
Omdöme Hundhjälpen
Omdöme Hundhjälpen
Omdöme Hundhjälpen