Hem/Kurser/HH Concept

HH Concept

250.00 kr600.00 kr Inkl moms

HH Concept är kurser om ett tillfälle där du kommer ha mycket kul med din hund och lära dig massor. Det släpps nya kurstillfällen den 5:e i varje månad. Se till att vara i god tid för att säkra din plats!

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , ,

Beskrivning

HH Concept är kurser om ett tillfälle med olika teman där du kommer att lära dig massor och ha mycket kul med din hund. Den 5:e i varje månad släpps nya HH concept kursstarter, så håll ögonen öppna för din favorit.

HH concept utgår som vanligt från Hundhjälpen i Upplands devis att alltid lyckas som hund och förare, att alltid utgå från inlärningspsykologins grunder och utvecklas tillsammans som ekipage.

Nedan kan du läsa mer om alla våra 14 olika HH concept kurser. Här finns något för alla, från valpen till den äldre hunden.

Aktivering med fika

Att gå en promenad behöver inte bara innebära gående, stanna och nosa och göra ifrån sig. Här går vi en promenad och ser på olika möjligheter aktivera vår hund (och kanske oss själva). Vi lägger in avkopplingsträning där vi passar på att fika. Du tar själv med det fika du vill inta.

Belöningsutveckling

Att belöna våra hundar med någonting de gärna jobbar för och på ett sätt så att de vill jobba mer med oss. Detta lägger grunden för all träning. Här utvecklar vi våra belöningar och belöningsteknik. Wow så bra!

Dansa med din hund

Vi övar in enkla steg och moment och sätter ihop det till en dans med musik. Tillsammans med vår hund naturligtvis. Så kul!

Fokus

Har hunden fokus på dig och kan “koppla bort” annat runt omkring när ni är tillsammans? Fokus på dig innebär att du kan träna nästan vad som helst, var som helst istället för att ägna dig åt att be, muta eller locka hunden. Här tränar vi  för ett fantastiskt fokus oavsett om du är nybörjare eller avancerad.

Force-free hantering

För att ha en fungerande hantering så behöver vi bygga en tillit och bra relation till vår hund. Här jobbar vi med att hantering ska vara utan tvång. Vi bygger upp en bra grund för framtida force-free hantering. 

Fysträning med din hund

En rolig blandning av övningar, vissa för dig, andra för hunden och ibland för ekipaget att utföra tillsammans. Två trötta efteråt! 

Följsamhet

Att ha en hund som följer dig, är nära dig, väljer dig och hänger efter dig. Det kallar vi följsamhet. Här jobbar vi med följsamheten på många plan för att få en trevlig relation och ett samarbete.

Hundmöten

Med hundmöten menas att vara nära andra hundar, passera andra hundar och träna i närvaro av andra hundar. Här tränar vi på hur vi hjälper vår hund så att hundmötet blir trevligt och lyckat utan utfall. 

Inomhussök

Hundens luktsinne är fenomenalt. Här utnyttjar vi det för att låta hunden söka efter en gömd person inomhus. Lite som kurragömma för hunden. Fantastiskt kul. 

Klickergrunder

Klicker, ett mycket effektivt “redskap” när du skall lära din hund beteenden. Har du funderat på hur du kan få din hund att vinka, skaka på huvudet, torka tassarna? Här får du grunderna. 

Stadga

Hur är det med stadgan? Det vill säga kan din hund utföra något över tid ex vis sitta länge, ligga länge, vänta, hålla koncentrationen osv. Vi bygger på stadgan utifrån era förutsättningar.

Störning

Allting kan vara en störning. Att träna störningar innebär att successivt klara av att utföra olika beteenden i en för hunden störande miljö. Fokus ligger på vardagslydnad men störning är något som man även behöver träna på för en lyckad tävlingskarriär. Passar bäst för hundar över ett år.

Unghundskul

Har du en unghund hemma? Då är det här tillfället perfekt. Här är huvudfokuset vardagslydnad men vi testar också på någon aktiviteter som kroppskontroll, trix, aktivering mm. Det finns också chans att få hjälp med just det du önskar. Hur som helst kommer du hem med en mentalt trött unghund. För unghundar från 6 månader upptill 18 månader.

Valpkul

Kom och träna med din valp. Vi anpassar träningen till våra små och har en riktigt kul träningstimme tillsammans. För valpar från 12 veckor till 6 månader

Titel

Till toppen