Bästa Starten

2 200.00 kr Inkl moms

På den här kursen vill vi träna fram en hund som kan prestera på tävling år efter år. Vi fokuserar på tre områden;  – engagemang, tävlingsträning och moment!
Kursen är för alla er som verkligen vill tävla eller som redan tävlar och med förkunskaper om belöningsplacering, timing, frekvens, start och avslut.

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , ,

Beskrivning

I den här kursen vill vi träna fram en hund som kan prestera på tävling år efter år. Vi fokuserar på tre områden;  – engagemang, tävlingsträning och moment!
Kursen är för alla er som verkligen vill tävla eller som redan tävlar.

Konceptet är utvecklat och designat av Maria Brandel och Siv Svendsen och så här beskriver de engagemang, tävlingsträning och moment;
För att göra det tydligare kan du se tre ballonger framför dig. Var och en av ballongerna är en träningsdel. Varje gång du tränar något inom en av delarna blåser du luft i den ballongen. Det är lätt hänt att blåsa mest luft i just den ballongen med moment, därför att för många är momenten mer konkreta och tydliga att träna på. Dessutom är det absolut enklast att hitta information om hur du ska träna moment. Vi brukar däremot säga att träning av moment är den ”enklaste delen” (dock inte enkel) och att engagemang och tävlingsträning är de viktigaste delarna och det vi lägger ned absolut mest tid på.

Vi har proppat kursen full med engagemangsträning, tävlingsträning och momentträning och kommer hjälpa alla att fylla de tre ballongerna.

Förkunskapskrav för kursen är att du har tävlingsambitioner, oavsett vad eller redan tävlar, har grundläggande kunskap om belöningsplacering, timing och frekvens, start och avslut.

Till toppen