Bästa Starten

2 960.00 kr Inkl moms

(4 kundrecensioner)

På den här kursen vill vi träna fram en hund som kan prestera på tävling år efter år. Vi fokuserar på tre områden;  – engagemang, tävlingsträning och moment!
Kursen är för alla er som verkligen vill tävla eller som redan tävlar och med förkunskaper om belöningsplacering, timing, frekvens, start och avslut.

 

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

I den här kursen vill vi träna fram en hund som kan prestera på tävling år efter år. Vi fokuserar på tre områden;  – engagemang, tävlingsträning och moment!
Kursen är för alla er som verkligen vill tävla eller som redan tävlar.

Konceptet är utvecklat och designat av Maria Brandel och Siv Svendsen och så här beskriver de engagemang, tävlingsträning och moment;
För att göra det tydligare kan du se tre ballonger framför dig. Var och en av ballongerna är en träningsdel. Varje gång du tränar något inom en av delarna blåser du luft i den ballongen. Det är lätt hänt att blåsa mest luft i just den ballongen med moment, därför att för många är momenten mer konkreta och tydliga att träna på. Dessutom är det absolut enklast att hitta information om hur du ska träna moment. Vi brukar däremot säga att träning av moment är den ”enklaste delen” (dock inte enkel) och att engagemang och tävlingsträning är de viktigaste delarna och det vi lägger ned absolut mest tid på.

Vi har proppat kursen full med engagemangsträning, tävlingsträning och momentträning och kommer hjälpa alla att fylla de tre ballongerna.

Förkunskapskrav för kursen är att du har tävlingsambitioner, oavsett vad eller redan tävlar, har grundläggande kunskap om belöningsplacering, timing och frekvens, start och avslut.

4 recensioner av Bästa Starten

 1. Marcus Israelsson

  ” Bästa starten – kickstart mot tävlingslydnad.
  Inspirerande & lärorik kurs med fokus på engagemang, motivation samt följsamhet.Personligen en ögonöppnare för tävlingslydnad. Med fortsatt träning & handledning efter avslutad kurs så kör jag min första tävling redan efter 6 månader. “

 2. Britt-Marie Malm

  En bra grund för att förbättra kommunikation & samarbete med din hund oavsett vilken sport ( aktivitet) du väljer.
  Checklistor (läxa) att öva på mellan träningstillfällena tycker jag också var bra så att det blir av att man tränar.

 3. Ulrika Pettersson

  En otroligt givande kurs med super smart koncept. Ska du tävla någon gren är detta näst intill ett måste. Ett smartare sätt att börja iaf. “Bästa starten” väldigt passande namn! En stor fördel att kunna gå en kurs och kunna köpa en bok och träningsplanerare som följer samma koncept.

 4. Sofia Arnfeldt

  En riktigt bra kurs som jag rekommenderar till alla som har tävlingsplaner med sin hund. Johanna och Niklas berättar noga och visar alla övningar, och ger sedan individuella tips till alla 😊. Vid varje tillfälle kör man små ”banor” vilket har varit kanon!

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Till toppen