//Valpkurs

Valpkurs

1 500.00 kr1 600.00 kr Inkl moms

Valpar från ca 12 v. – ca 5 mån. Fokus ligger på relation, samarbete, tillit och kontakt. Vi gör enklare aktiveringsövningar och leker fram grunderna i vardagslydnad.  Exempel på moment som vi kommer att träna är sitt, ligg, gå i koppel, kroppshantering och att kunna vara lugn och passiv.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , Taggar: ,

Beskrivning

För valpar från ca 12 veckor och tom ca 22 veckor. Om din hund är ca 6 – 11 månader och du tycker att den har blivit ”tonåring”, rekommenderar vi Unghundskursen. Om du inte uppfattar att din hund blivit ”tonåring” men blivit sex månader rekommenderar vi Kontakt och Vardagslydnad 1.

Om vi ger våra valpar goda vanor lägger vi goda grunder för deras uppväxt och vuxenliv. Valptiden är alltså oerhört viktig. Ju förr du kan komma med din valp på kurs desto bättre är det.
När och hur skall jag börja uppfostra, vilka lekar ska (kan) jag leka, skall jag motionera min valp och hur blir jag hundens roligaste och bästa vän o s v? Valpens utveckling går fort och den första tiden är väldigt betydelsefull för resten av ert liv tillsammans.

Det är en viktig del i valpens sociala utveckling att få träffa andra hundar av olika raser och med olika personlighet att vara nära, leka och socialisera sig med. Det är minst lika viktigt att lära sig att kunna koppla av trots att lekkamraterna är nära. På denna kurs får valparna träffas under lugna och kontrollerade former och öva på detta samtidigt som vi människor börjar öva oss på att vara hundägare, få ställa frågor och får hjälp med vad, hur och varför samt lära sig mer om valpens utveckling

På vår valpkurs tränar vi massor av kontakt, relation och tillit. Vi gör enklare aktiveringsövningar och leker fram grunderna i vardagslydnad. Exempel på moment som vi kommer att träna är sitt, ligg, gå i koppel, kroppshantering, hälsa fint och att vara lugn och passiv.

Första tillfället är ett teoripass och utan valparna. Vi går igenom hur valpens inlärning, valpens utveckling, kursens upplägg osv. Missa inte det.

Målsättning med kursen:
Att öka förståelsen om valpens behov, utveckling och beteende och känna till grunderna till kontakt, aktivering och vardagslydnad för att kunna lägga grunden för en bra relation resten av livet tillsammans.

 

Recensioner

 1. Joel med Luna

  En kort och lagom intensiv kurs där jag fick lära mig flera viktiga grunder om hur jag ska uppfostra vår valp på bästa sätt. Stort plus för kunnig och pedagogisk instruktör.

 2. Christina Bergström

  Bra valpkurs som start för vidare utveckling.

 3. Lena, Lisa och Gordon

  Mycket användbar kurs som gett oss en bra start i hundlivet! Tack så mycket!

 4. Therese & Linus

  Massa skoj har vi fått vara med om med en fantastisk lyhörd & glad instruktör.

 5. Lill Eriksson

  Jättebra och lärorik kurs. Rekommenderas varmt.

 6. Emma

  Alla borde gå valpkurs

 7. Johanna

  Engagerade och kunniga instruktörer i en fin miljö.

 8. Sara & Yoshi

  Jätterolig och givande kurs som vi kommer ha mycket nytta av i framtiden. Väldigt trevlig och tydlig instruktör.

 9. Maja Hagman

  Jättebra kurs! Rekommenderas till alla valpar.

 10. Helena med Tessa

  På kursen lär man sig mycket användbara övningar!

 11. Eva Wikholm men Tollaren Holy Moly

  Mycket bra valpkurs med fokus på det mest grundläggande, relation – samarbete – kontakt, som jag tycker är nyckeln för all vidare hundträning.

 12. Elisabeth & Chelsea

  Bra och tydlig struktur. Engagerade och trevliga instruktörer. Jag och min valp har haft en toppenkurs.

 13. Anna-Lena och Aslan Espresso

  Roligt innehåll i kursen. Fantastiska ledare som ger tydliga instruktioner. Bra ”läxor”.

 14. Stellan & Therese & Amarok

  Vi kan varmt rekommendera denna kurs. Vi har blivit mycket inspirerade och motiverade att träna vår valp på ett roligt sätt <3

 15. Fam Björkman

  Fantastisk bra valpkurs. Bra ledare och övningar.

 16. Sven-Eric Bengtsson

  fantastiskt bra kurs

Skriv en recension

Du gillar kanske också…

 • Sommarveckan

  SOMMARVECKAN 24-28 JUNI!
  En vecka med massor av kurser och träning från morgon till sen eftermiddag. Du kan kombinera flera och olika kurser/träningar eller välja ut en favorit.

  På onsdag blir det gemensam grillning. Har du anmält dig till någon kurs eller annan träning bjuds du på en Prova-på i anslutning till grillningen.

  300.00 kr2 300.00 kr Inkl moms