Loading...
Hem/Uthyrning av Lokaler och träningsplaner
Uthyrning av Lokaler och träningsplaner2019-09-04T14:54:10+02:00

Lokaler och träningsplaner

 • Loftet

  Loftet är ca 225 m². Du kan boka max 3 timmar per tillfälle. Markera starttid för första och starttid för sista timmen. För priser och regler se fliken Beskrivning längre ned.

  150.00 kr Inkl moms
 • Plan A

  Plan A är inhägnad med lövstängsel som är 2 m högt. Planen är rektangulär, smalnar av i ena kortändan och är ca 850 m². Den är upplyst men inte till 100 %.
  För att boka flera timmar markera starttid för första och starttid för sista timmen. För regler och priser se fliken Beskrivning längre ned.

  100.00 kr Inkl moms
 • Plan B

  Plan B är inhägnad med lövstängsel som är 2 m högt. Planen är kvadratisk, ca 1200m² och fullt upplyst. Du kan boka max 3 timmar per tillfälle. Markera starttid för första och starttid för sista timmen. För priser och regler se fliken Beskrivning längre ned.

  150.00 kr Inkl moms
 • Plan C

  Planen är inhägnad med lövstängsel som är 2 m högt. Planen är kvadratisk, fullt upplyst och ca 1050 m². Du kan boka max 3 timmar per tillfälle. Markera starttid för första och starttid för sista timmen. För priser och regler se fliken Beskrivning längre ned.

  150.00 kr Inkl moms
 • Karta

  över Hundhjälpen i Upplands lokaler och träningsplaner

Vårt kafé i Ladan

Under dagar och kvällar när vi har aktiviteter är kaféet öppet. Hit är du givetvis välkommen tillsammans med din hund. Hundarna skall vara kopplade och avstå från att leka med och hälsa på varandra.

I kaféet kan vi ordna servering av enklare mat & fika för ditt evenemang.

Hundhjälpen i Uppland Ladan möteslokal o café

Hundhjälpen i Uppland ligger i mycket natursköna omgivningar som du är välkommen att njuta av när du är här på besök.

Kontakta oss

Titel

Till toppen